A gătit pentru Selena Gomez și Lewis Hamilton și a luat Cuțitul de Aur de la Florin Dumitrescu! „Mare păcat că nu vrei la mine în echipă”

 

Janni Alexandridis a atins mari culmi ale gastronomiei, iar acum a venit în platoul Chefi la Cuțite pentru a-și arăta măiestria.

 

Janni Alexandridis a venit tocmai din Germania pentru a participa la cooking show-ul de la Antena 1. Concurentul a crescut practic în restaurantul familiei, unde a deprins arta gastronomică, iar la Chefi la Cuțite a venit cu un preparat din ton care i-a impresionat pe jurați.  

 

„Avem un restaurant de familie și lucrez acolo. De când sunt foarte mic apartamentul nostru a fost restaurantul și în fiecare zi când mergeam la școală vedeam cum chefii pregăteau diferite feluri de mâncare în bucătărie. A fost un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care mă simt foarte bine și confortabil de când sunt mic.

I-am zis tatălui meu că vreau să fiu chef pentru o zi în restaurant. Și mi-a zis că dacă vreau să fac asta trebuie să învăț să fiu bucătar. Mama și bunica mea au lucrat în bucătărie. În fiecare zi după școală mergeam și mă uitam la ele. Stăteam să curăț ceapă și să facem curățenie. Bucătăria nu mă lasă în pace, sunt aici în fiecare zi și mă simt foarte bine! Vreau să fac ceva de care oamenii să se bucure”, a povestit concurentul juraților.

 

Concurentul în vârstă de 26 de ani a gătit pentru o serie de celebrități internaționale cum ar fi mega-starul Selena Gomez, pilotul de formula 1 Lewis Hamilton, dar și pentru Nationalmannschaft în frunte cu Thomas Muller. „La vârsta de 16 ani am făcut 3 ani de cursuri în gastronomie, iar înainte am mai lucrat în bucătărie. Am curățat ceapă, am făcut sosuri. (...) Am lucrat în Germania, în Elveția, Berlin. Am participat și la un show culinar. (...) Am gătit pentru 300 de persoane, am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viața”, a mărturisit concurentul.

 

Impresionat de tânăr, chef Florin Dumitrescu i-a acordat acestuia Cuțitul de Aur: „Păcat că vrei doar la Scărlătescu și la Bontea, că mai am un cuțit de aur de dat! Mare păcat că nu vrei la mine în echipă, dar pe ăsta o să-l primești! Ai șanse foarte mare să câștigi”. Apoi a explicat: „I-am oferit cuțitul de aur pentru că mi-a dat siguranța că poate, este capabil și se poate descurca în situația de criză”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest