A murit soprana Smaranda Drăghici Pâslaru. Artista avea numai 35 de ani

 

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a fost una dintre cele mai valoroase voci ale scenei din Constanța. Ea a încetat din viață luni, 31 ianuarie, la vârsta de 35 de ani. Artista a murit în urma unei grele suferințe.

 

Decesul Smarandei Drăghici-Pâslaru a fost anunțat de Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa. Pe rețelele de socializare, reprezentanții instituției de cultură au scris un mesaj în memoria ei.

  

„Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor.

Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

  
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest