Abi Talent și-a încălcat promisiunea făcută fanilor, dar a avut o scuză bună: „A ieșit tata din pușcărie!”

 

Părintele cântărețului a fost reținut în urmă cu nici două luni, fiind acuzat de proxenetism.

 

Abi Talent a absentat în ultima vreme de pe rețelele de socializare, iar zilele trecute și-a anunțat fanii că va scoate o piesă nouă. Urmăritorii cântărețului au stat cu sufletul la gură în așteptarea unui nou hit care să facă furori. Însă vedeta a fost nevoit să amâne postarea cu melodia, asta pentru că un eveniment fericit a avut loc în cadrul familiei: tatăl său a fost eliberat din spatele gratiilor, la nici două luni de când fusese reținut.

 

Așadar, Abi Talent și-a încălcat promisiunea. Nu a mai încărcat piesa la ora stabilită, dar putem spune că are o scuză bună. Tatăl său a fost eliberat din închisoare cu câteva momente înainte ca acesta să anunțe că va urca piesa pe Youtube. ”Tocmai a ieșit tata din pușcărie! Nu mai postez piesa chiar acum, revin cu update. Sper să înțelegeți, vă iubesc”, a scris Abi Talent pe Instagram.

 

Suraj Panţic, în vârstă de 45 de ani, tatăl lui Alberto Panțîc, pe numele de scenă Abi Talent, a fost acuzat de către oamenii legii din Buzău în luna ianuarie că a pus mai multe tinere să se prostitueze în state europene. Tatăl lui Abi Talent este cunoscut în lumea interlopă din Buzău şi nu este la prima faptă de proxenetism. El a mai fost condamnat în trecut pentru aceeaşi infracţiune la 5 ani şi 6 luni de închisoare, condamnare pe care nu a ispăşit-o în totalitate fiind eliberat pentru bună purtare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest