Acuzații incredibile la adresa impresarului lui Mâțu Stoian: „Și-a băgat toți banii în buzunar!”

 

La patru luni de la mortea lui Petrică Mâțu Stoian scandalul continuă între surorile și impresarul lui, Doru Gușman.

 

Avocata Carmen Obârșanu, care le reprezintă pe surorile lui Petrică Mâțu Stoian, a dat noi detalii despre modul în care s-a stins marele artist. Mai ales că moartea sa a reprezentat un mare mister, asta pentru că nimeni nu îl știa bolnav, iar totul s-a desfășurat extrem de rapid, lăsându-i pe fani și cei dragi fără cuvinte. Acum, la mai mult timp distanță, familia lui Petrică Mâțu Stoian vrea să se facă dreptate. Avocata familiei a lăsat să se înțeleagă că Doru Gușman l-ar fi trimis bolnav la evenimente, interesat fiind doar de partea materială. Ea îi consideră responsabili pe impresar și fata acestuia că nu au avut grijă de sănătatea artistului, chiar dacă acesta a fost infectat cu Covid 19.

 

”Petrică Mâțu Stoian avea încă din 30 octombrie o afecțiune pulmonară care punea sub semnul întrebării recomandarea unui tratament în camera hiperbară. Degeaba spun Gușman și fiică-sa, ei au o mare parte din vină. Mâțu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gușman! Gușman la câte spectacole l-a dus ca să scoată bani, ia să vedem!”, a spus avocata familiei într-o emisiune TV.

 

Totodată, ea a mai spus că părerea general a familiei, a surorilor lui Petrică Mâțu Stoian este că impresarul Doru Gușman a fost interesat doar de partea finanaciară, nicidecum de sănătatea fratelui lor. ”Vă dați seama că și sora lui Mâțu e supărată. Maria a zis: fratele meu, în loc să fie protejat când era bolnav, era târât la petreceri să scoată bani. Gusman și-a băgat toți banii în buzunar și l-a lăsat pe mâna celor de la clinică”, a mai spus ea.

 

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, la începutul lui noiembrie, la Spitalul din Reșița. Artistul se recupera după ce se vindecase de Covid-19. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest