Acuzațiile Elenei Udrea, din spatele gratiilor: „Cineva care este disperat să nu se rejudece Gala Bute!”

 

Fostul ministru are parte de un tratament preferențial și postează pe internet din închisoare.

 

Elena Udrea a fost adusă din Bulgaria la Penitenciarul Târgșor, acolo unde își va ispăși condamnarea de șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Dar iată că, din spatele gratiilor, ministra postează pe facebook un mesaj din care rezultă că este nemulțumită că nu I s-a acceptat dreptul de rejudecare a cauzei pentru care a fost condamnată.

 

„Cine se teme de rejudecarea Galei Bute? Am citit motivarea halucinantei Decizii a ICCJ prin care DOAR MIE, dintre toate cazurile similare, mi s-a respins dreptul a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute, și sunt uluită de argumentele pe care cei 4 judecători le aduc pentru respingerea contestației mele în anulare. Dacă această motivare ar fi fost făcută de judecători de la cea mai mică judecătorie din țară, poate cineva le găsea o scuză. Dar ea este asumată de judecători de la cea mai înaltă instanță din România, Înalta Curte de Casație și Justiție, și, chiar de către niște judecători pe care eu îi consider dintre cei profesioniști!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

Încarcerată la Târgșor, cu posibilitatea de a posta mesaje pe internet, Elena Udrea apreciază că e victima sistemului judiciar românesc: „Abuzul făcut acum împotriva mea este mai mare chiar decât ceea ce au făcut Florentina Dragomir și Ionuț Matei, care măcar s-au prefăcut că mă judecă 3 ani” (...) Cineva care nu mai poate da ordine judecătorilor astăzi așa cum o făcea în trecut, pentru că azi nu mai există „sistemul paralel de justiție”, a pus la cale un plan bine ticluit prin care a manipulat judecători și i-a determinat prin intoxicări să se răzgândească în dimineața zilei de 7 aprilie și să îmi respingă contestația în anulare. Cineva care este disperat să nu se rejudece Gala Bute pentru ca eu să rămân condamnată ilegal!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest