Adda, mesaj tranșant: „Lumea era razna de mult. Abia acum se vede!”

 

Vedeta și-a spus părerea, sincer, despre tot ce se întâmplă în această perioadă, marcată de pandemie și restricțiile ei.

 

De aproape doi ani, întreaga omenire este sub imperiul pandemiei de Covid 19, cea care a impus o grămadă de restricții. Artiștii sunt una dintre brelsele cele mai afectate, întrucât au trebuit să restrângă activitatea din ce în ce mai mult. Sătulă până peste cap de perioada prin care trecem toți, Adda a postat un mesaj tranșant pe conturile de socializare privitor la pandemie.

 

Cântăreața consideră că pandemia nu a făcut altceva decât să releve adevărata față a oamenilor. Printr-un joc de cuvinte, Adda spune că deși oamenii sunt fizic obligați să poarte măștile sanitare, toată această perioadă a scos la iveală adevărata față a multora dintre noi. Ea este de părere că oamenii erau răi și dinainte de COVID-19, însă acum, la greutățile prin care trece toată lumea, s-a arătat, de fapt, caracterul multora.

 

„Pandemia nu a făcut oamenii mai răi! Pandemia a dat jos niște măști, deși ne-a obligat să le purtăm! Aud tot mai des: «Lumea a luat-o razna»! Nuuu! Era razna demult. Abia acum se vede!”, a scris Adda pe paginile oficiale de Instagram și Facebook.

 

Într-un InstaStory, Adda a căutat să le închidă gura tuturor celor care aruncă critici privitoare la aspectul fizic și nu judecă artiștii în funcție de operele lor. Ea a spus că nu mai tolerează nicio mizerie din partea acesui tip de persoane: „Dacă suntem artiști și am devenit persoane publice, datorită muncii noastre, nu trebuie să ne asumăm absolut nicio mizerie din partea oamenilor. Dacă este vorba despre critici legate de profesia noastră și felul în care o practicăm, e acceptabil. Dacă suntem criticați pentru felul în care arătăm, este bullying! Pa!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest