Adda s-a trezit cu 10 bărbați în curte: „Am coborât dezbrăcată pe scări și am țipat”

 

Artista a avut parte de o experiență neobișnuită. Modul în care a reacționat a fost criticat de urmăritorii ei. Cum le-a răspuns vedeta.

 

Adda a trecut printr-o întâmplare cel puțin ciudată și asta chiar în propria vilă. Artista le-a povestit urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum s-a trezit cu un grup impresionant de colindători în propria curte, pentru simplul fapt că nu a mai închis ușa, întrucât avea de cărat mai multe obiecte de la mașină în casă. Vedeta s-a panicat și mai tare atunci când colindătorii care i-au intrat abuziv în curte nu au arătat nici cea mai mică intenție de a se retrage.

 

'În ce lume trăim? Ne mutăm la casă nouă și am făcut 15 mii de drumuri ca să încarc mașina cu câteva lucruri de care am nevoie. Și evident, făcând foarte multe drumuri, n-am mai încuiat poarta, doar am închis-o, dar n-am băgat cheia. După ce am cărat aspiratorul, m-am dus sus să-mi iau geanta și să plec și au intrat 10 inși cu o boxă, îmbrăcați în costum popular și au început să colinde. Mare petrecere la mine în curte cu 10 oameni pe care nu-i cunoșteam, nu știu cu ce au venit, cert este că au intrat direct în curte, iar câinii mei s-au speriat. Am coborât dezbrăcată pe scări și am țipat: ''Ieși afară din curte!'' Cum intrați la om în curte așa fără să bateți la ușă? Fără să întrebați: ''Sunteți de acord?''. Le-am spus că dacă nu pleacă o să chem Poliția. Unul dintre ei m-a certat că n-am închis bine poarta și că eu sunt de vină'', a mărturisit Adda pe rețelele de socializare.

 

Reacția artistei a stârnit și o serie de critici, mulți comentând că aceasta nu apreciază tradițiile. Adda a ținut să le răspundă celor care au criticat-o: ''Eu citind comentarii legate de ''colindul'' abuziv de azi. Se pare că sunt eu prea vedetă și că, de fapt, e normal să intre cineva peste tine în casă, curte, fără să ceară voie. Să pună colinde manelizat de pe o boxă la maxim. Să te trezești cu 10 bărbați în curte, fiind singură acasă. Să te rogi de ei să plece și să nu vrea... Păi să ridice tonul la tine, în curtea ta. Frumoase tradiții avem! Și voi vreți să umblați liber prin Europa?! Succes!''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest