Adda și Cătălin Rizea ar vrea să-și extindă familia, dar spun că nu e momentul: "Am fi inconștienți..."

 

Adda și Cătălin Rizea au dezvăluit că își doresc să aducă pe lume un al doilea copil, însă momentan au decis să nu facă acest pas important. Motivul pentru această decizie a fost dezvăluit în timpul unui podcast susținut de cei doi soți.

Întrebați dacă și fiul lor Alexandru își dorește un fratior sau o surioară, Adda și Cătălin au afirmat că da, și ei își doresc același lucru. Cu toate acestea, cei doi au explicat că nu este momentul potrivit pentru a avea un alt copil, din cauza unei boli cu care artista se confruntă.

De ceva vreme, Adda luptă împotriva bolii Lyme și urmează un tratament intensiv. Această afecțiune este cauzată de bacteriile din genul "Borrelia burgdorferi" și se transmite prin înțepătura de căpușă. Cu toate că nu toate persoanele infectate dezvoltă simptomele acestei boli, Adda a decis să trateze afecțiunea cu antibiotice pentru a evita agravarea situației. "Da, și noi ne dorim foarte mult, dar am fi inconștienți să facem acest pas acum", au mărturisit Adda și Cătălin Rizea, în legătură cu dorința lor de a avea un al doilea copil.

Cei doi soți au vorbit și despre începutul relației lor, menționând că, deși au avut unele discuții și neînțelegeri în trecut, au reușit mereu să le rezolve și să treacă peste ele. "Ne-am înțeles foarte bine de la început, chiar dacă am avut câteva mici sau mari discuții. Ne enervăm unul pe celălalt rar, suntem într-un echilibru și comunicarea este foarte importantă în relație", au declarat Adda și Cătălin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest