Adela Popescu, primele declaraţii după botezul celui de-al treieal copil: "Am dansat, m-am simțit super bine..."

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat în weekend botezul celui de-al treilea copil, Adrian. La petrecere au participat extrem de multe vedete de la noi din țară, care s-au distrat pe cinste. Cei doi părinți au avut și o tematică, aceasta fiind  „Cei 3 purceluși”, sugerând că cei trei copii ai lor ar fi cei trei purceluși năzdrăvani din poveste.

"Am avut două lucruri la care am ținut foarte tare, să avem tema ‘Cei trei purceluși. Mi s-a părut foarte drăguță. Nu am vrut să fie cei trei iezi. Și am vrut să avem liliac pentru că sunt flori de sezon.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva. 

Petrecerea a fost realizată într-un cerc foarte restrâns, a declarat vedeta, care a mărturisit faptul că a vrut ca totul să fie extrem de relaxant, doar cu prietenii foarte apropiați.

"Am avut un botez restrâns, cred că au fost 40 de oameni, doar prieteni apropiați și familia. Am dansat, m-am simțit super bine, m-am simțit minunat. Și locația…a fost o grădină în centrul Bucureștiului. Asta ne-am dorit, să nu fie complicat pentru oameni. Chiar a fost foarte relaxant. Mi-am dat seama că am ajuns la maturitate și știți după ce? Când am realizat că, pur și simplu, nu m-am sinchisit foarte tare să le fac pe plac celorlalți. Nu, am vrut să mă simt bine având încredere că cei pe care i-am chemat chiar sunt oameni mișto.", a continuat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest