Adela Popescu și Radu Vâlcan se urmăresc pe o aplicație de localizare, pe telefon: „Pentru a ne asigura că...”

 


Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au instalat aplicația de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc. Cei doi actori au luat această decizie pentru a se asigura că sunt bine, având astfel posibilitatea de a afla unde se află în orice moment. Prezentatoarea a ținut să precizeze că nu s-a pus niciodată probleme de înșelat între ei, în cazul în care gurile rele vor avea ceva de comentat.

De ceva timp, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au instalat aplicația de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc. De curând, actrița a dezvăluit și motivul. Ea și soțul ei au luat această hotărâre pentru a se putea asigura oricând că sunt bine, atunci când nu se află unul lângă celălalt.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți din 2015 și au împreună trei copii minunați, pe Andrei, Alexandru și Adrian. Ba mai mult, aceștia au împărțit aceeași pasiune și pentru actorie, dar și pentru televiziune.  

Relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan este un adevărat exemplu în rândul cuplurilor. Cei doi se iubesc necondiționat și se susțin în orice situație. Sunt atât de deschiși unul cu celălalt, încât nu văd o problemă în a avea acces unul la telefonul celuilalt. Pentru a se asigura că sunt bine, atunci când sunt la distanță, cei doi și-au instalat pe telefon o aplicație de localizare. Chiar ea a dezvăluit recent acest detaliu, într-o emisiune TV.

Adela Popescu a fost întrebată dacă e vorba despre o neîncredere în soțul ei, Radu Vâlcan, atunci când a pomenit despre aplicația de localizare. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea' a eliminat rapid aceste „ipoteze', spunând că motivul real ce stă la baza deciziei lor e să se poată asigura că sunt bine și că nu s-a întâmplat nimic rău, când nu sunt unul lângă altul. Aplicația de pe telefon le permite să detecteze unde se află celălalt în orice clipă.

Deși ea a mărturisit că au această aplicație de localizare activată în permanență, nu au folosit-o până acum. Aceasta a explicat că ea și soțul ei au mare încredere unul în celălalt și că în familia lor nu se pune niciodată problema de înșelat.

„Ne-am dat atât de mult acces, încât nu am folosit-o. Este o încredere foarte mare între noi. Deși avem aplicația de localizare, este pentru a ne asigura că fiecare din noi este bine. La noi nu se pune problema de înșelat, nu ne-am gândit vreodată la așa ceva', a explicat Adela Popescu în cadrul unei emisiuni TV.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest