Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfâșietoare: „Plânge inima în noi”

 

Fratele mai mic al lui Costel Corduneanu spune că nimeni nu va putea șterge amintirea liderului, iar acesta va avea un loc însemnat în viața lor, chiar și după moarte.

Fratele lui Costel Corduneanu a făcut un live pe TikTok în care a spus că toată familia este în stare de șoc. El spune că va păstra vie amintirea fratelui său, care va rămâne liderul clanului. Fratele interlopului a povestit că întreaga familie își dorește să îi păstreze vie amintirea, iar în memoria celor dragi, Costel Corduneanu va avea mereu un loc special.

„Te iubim, tatăl nostru, Costel. Al nostru regele, legenda, campionul, puterea și inima noastră. Jur pe copiii mei că ne plânge inima în noi”, a mai spus fratele lui Costel Corduneanu, pe TikTok

Adrian „Beleaua” Corduneanu le-a mulțumit în live-ul făcut tuturor celor care le-au fost alături în momentele dificile. „Vă mulțumesc la toți care mi-ați transmis condoleanțe și aveți păreri de rău. Să vă dea sănătate la toți (...) Ați văzut cât de importantă este sănătatea. Putem să avem una, alta, dar dacă nu avem sănătate degeaba”, a spus Adrian Corduneanu, într-un live, pe TikTok.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest