Adrian „Beleaua” Corduneanu, mesaj pentru Florin Salam: „Putea să vină și el…”

 

Fratele lui Costel Corduneanu nu se împacă deloc cu absența celui supranumit Regele Manelelor de la priveghi.

La căpâtâiul lui Costel Corduneanu au jelit mai mulți maneliști cunoscuți, între care se numără Biju ori Tzancă Uraganu. A absentat tocmai Florin Salam, despre care se știa că avea o relație bună cu familia Cordunenilor. Din acest motiv s-au făcut o serie de speculații, cum că relația s-ar fi răcit.

Cel supranumit Regele Manelelor a explicat că nu a putut veni la înmormântarea lui Costel Corduneanu întrucât avea alte evenimente și nu le putea anula, dat fiind că în ultima perioadă mai multe persoane au depus plângeri la autorități că Salam le-a luat banii pe cântări, dar nu le-a mai onorat. Pentru a se revanșa, Florin Salam a scos un cântec de jale închinat lui Costel Corduneanu, care se apropie de 100.000 de vizualizări.  

Gestul lui Salam nu l-a mulțumit însă pe fratele interlopului decedat. Adrian „Beleaua” Corduneanu a comentat astfel pe TikTok absența lui Salam de la priveghi și înmormântare: „A făcut și Salam din respect o melodie. Frumos era să vină acolo să cânte cum a venit Tzancă, cum a venit Biju, Ștefan, Narcis, cum a venit și Măru și cine a mai venit acolo. Au venit din respect, și-au făcut timp, așa putea să vină și Salam, dar în fine, le are și el pe ale lui. Din respect a făcut o melodie pe fugă, ce să mai... A trecut”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest