Adrian Minune a fost jefuit. "Oprește banii și dă restul..."

 

Adrian Minune a trecut prin momente dificile. Manelistul a fost jefuit în cursul zilei de miercuri. Într-un videoclip postat pe Youtube, a anunțat că se afla la un renumit restaurant din zona Decebal a Capitalei și când a ajuns la mașina sa, a văzut că îi lipsesc două telefoane și dar și o sumă de bani.

Adrian Minune le-a povestit fanilor că nu a trecut printr-o experiență prea plăcută. Miercuri, 2 martie, se afla la un restaurant din Capitală, iar când a ieșit și a mers la mașina lui, cântărețul a avut parte de o surpriză. Ei bine, manelistul a observat că din mașină îi lipsesc două telefoane, dar și o sumă de bani.

Vedeta i-a transmis un mesaj și i-a spus faptul că nu are nevoie de bani, ci doar vrea să îi înapoieze telefoanele. De asemenea, a specificat faptul că știe cine este hoțul, însă că nu vrea să meargă la poliție, întrucât acesta ar mai avea antecedente penale.

Adrian Minune a fost jefuit în plină zi. Manelistul se afla la un restaurant din Capitală, iar când a ajuns la mașină a descoperit că a rămas fără două telefoane, suma de 2.000 de euro și o pereche de ochelari. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț pe rețelele de socializare.

Acesta a spus că, deși cunoaște persoana care i-a sustras lucrurile, nu vrea să îi facă publică identitatea sau să meargă la poliție, întrucât ar mai fi avut antecedente penale. De asemenea, a ținut să îi transmită și un mesaj hoțului, în care i-a spus că își vrea doar telefoanele înapoi.

„Bravo, băiatul meu, Ești un hoț profesionist. Eu mă duc acum la restaurant și aștept. Că dacă voiam să te bag la pușcărie, ceea ce mie nu îmi place,scriam până acum, dar nu e nevoie să scriu. Oprește banii și cu asta basta. Ai ce să faci cu banii ăia. Stau trei ore la restaurant, adu-mi telefoanele…Dacă nu vrei tu, trimite-o pe maică-ta sau trimite un prieten, pune-i pe un taxi. Trei ore te aștept”, a spus Adrian Minune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest