Adrian Minune a plătit hoţii să-i dea telefonul înapoi: "Aveam nişte poze..."

 

Adrian Minune a rămas fără telefonul mobil și fără suma de 2.400 de dolari. Atunci când s-a întors la mașină, celebrul manelist și-a dat seama că suma impresionantă și mai ales telefonul mobil îi lipsesc.

A reușit să afle cine sunt hoții și le-a făcut chiar o vizită acasă. Pentru a-și primi telefonul mobil înapoi, Adrian Minune a fost nevoit să mai plătească o sumă hoților. Însă pentru celebrul manelist nu a contat decât bunul său furat.

Adrian Simionescu a mărturisit că în telefon avea și numere importante, așa că a făcut tot posibilul pentru a-l recupera.

”Da, pentru că aveam niște poze acolo care erau din vacanța mea, aveam 6 mii și ceva de numere de telefon, numere importante de telefon, și pentru că l-am apreciat pentru profesionalism i-am mai dat eu câteva sute. Pentru că o mașină ca a mea, după 40 de secunde se închide singură, dacă nu mai e nimeni. Mașina se închide singură. El a fost atât de atent încât, atunci când am parcat, eu m-am uitat în oglindă, el din spate mi-a deschis ușa și a lăsat-o deschisă”, a povestit Adrian Minune la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest