Adriana Trandafir, în genunchi în fața unui bărbat: „Cea mai josnică situație!”

 

După ce s-a umilit în Iordania, actrița a făcut o criză de nervi și a spus că vrea să renunțe la Asia Express: „Stop! Gata, am terminat, mergem acasă”.

 

Adriana Trandafir a fost mai decisă ca niciodată să iasă din întrecerea Asia Express – Drumul Împăraților, după ce a dus la extrem rugile în fața unui bărbat de pe stradă de a o ajuta în proba eșarfelor orientale. După ce au găsit un localnic care poartă keffiyeh iordaniană de mire, concurentele s-au izbit de refuzul acesuia de a le ajuta să-și ducă la bun sfârșit misiunea. Din dispeare, Adriana Trandafir s-a târât în genunchi în fața respectivului iordanian, pentru a primi ajutor, însă răspunsul acestuia a fost tot negativ. A fost momentul în care actrița nu a mai suportat și a spus că vrea să renunțe la competiție!  

 

„Cea mai josnică situație în care eu, o femeie, în genunchi și ținându-mă de picioarele unui bărbat să rog să vină pentru a ne ajuta. Pentru mine s-a terminat filmul”, a spus concurenta. Refuzul bărbatului a făcut-o pe Adriana Trandafir să cedeze și să reacționeze nervos. Mama Mariei Speranța a aruncat cu vorbe dure la adresa localnicului și a fost la un pas să plece acasă din Asia Express. „Stop! Am terminat. Gata, am terminat, mergem acasă. Hai la mașină. Gata, mergem acasă”, a spus Adriana Trandafir.

 

Umilința pe care a simțit-o în momentul în care a fost refuzată a făcut-o să plângă și să-și iasă din minți. „Am simțit nevoia să plec de pe pământ și să nu mai întâlnesc asemenea oameni niciodată, să nu mai trăiesc o asemenea umilință. Am luat-o personal. Am ajuns să mă târsăsc după el pe stradă. Ce am ajuns în țara asta? Pentru că mi-a luat bucuria, mi-a luat demnitatea, m-a pus în cea mai josnică situație în care m-am aflat vreodată. Mi-a ajuns până peste cap toată umilința asta”, a mărturisit Adriana Trandafir.

 

Adriana Trandafir s-a închis în mașină și a izbucnit în lacrimi, după ce a țipat la fiica ei. Totodată, actrița a început să se simtă rău: „O să mor. Am avut senzația că am făcut infarct pentru că am avut toate simptomele, mai puțin vomă. Aș fi vrut să mor în momentul ăla de-adevăratelea. Am avut o ghiară în piept. Nu mai vreau niciun medic, aș fi vrut să mor în secunda aia”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest