Agresorul Simonei Trașcă, declarații despre Ziua Judecății: „Nu mi-am pregătit apărarea!”

 

Miercuri, George, cel care a terorizat-o pe Simona Trașcă luni bune, va ajungeîn fața judecătorilor pentru a-și afla sentința.  

 

Luni de zile, fosta asistentă TV a tremurat la fiecare pas de teama lui George, cel care a hărțuit-o și a agresat-o în repetate rânduri. Miercuri, hărțuitorul Simonei Trașcă va ajunge în fața judecătorilor cel mai probabil la ultimul termen al procesului intentat de vedetă împotriva lui.
 

Obsedat de ea, bărbatul a urmărit-o pe Simona și a încercat să-i facă cadouri scumpe cu forța și chiar s-o ceară în căsătorie. Acesta apărea din senin oriunde se afla asistenta TV și devenea agresiv când aceasta nu ceda insistențelor lui. După ce a ajuns să-i fie frică să iasă din casă, vedeta a luat măsuri legale. A apelat la poliție, la instanțele de judecată care au impus controlul judiciar. În ultimele 6 luni, bărbatul l-a respectat cu sfințenie și nu s-a mai apropiat de divă.

 

De altfel, acesta este și principalul aspect pe care se bazează George în procesul ce va avea loc mâine, pe faptul că a respectat controlul judiciar. El spune că nu și-a construit în niciun fel apărarea și se consideră nevinovat. Speră că instanța să amâne pronunțarea unui verdict.

 

Mă voi prezenta la proces miercuri dimineață, și eu și avocatul meu. Am înțeles că este decizia finală. Există șansa să-mi iau cu suspendare sau decizia amânării pedepsei, ceea ce ar fi cel mai bun pentru mine. (...) Nu mi-am pregătit apărarea decât prin simplul fapt că sunt nevinovat. Mi-am asumat faptul că am greșit, regret faptele și cele întâmplate. Mi-am văzut de treabă, nu am mai deranjat-o pe Simona în tot acest timp. Nu am mai căutat-o de 6 luni. Îi doresc ce-mi dorește și ea mie, tot binele. Nu vreau să avem dușmănie, ar fi frumos să păstrăm o relație ok, de respect”, a spus George, agresorul Simonei Trașcă.

 

De partea cealaltă, Simona Trașcă nu ar vrea să fie prezentă la process și asta dintr-un motiv foarte simplu: să nu i trezească lui George resentimente, iar acesta să redevină obsedat de ea. O să fac ce consider eu că e mai bine pentru mine. Nici nu-mi face plăcere să mai dau ochii cu el. Nu m-a mai căutat de când am reușit să obțin primul control judiciar, deci de multe luni de zile. Poate s-a mai liniștit și nu știu cum e mai bine, mă gândesc. Știu că termenul este peste 2 zile. El trebuie să fie prezent în primul rând, nu știu dacă chiar e necesară prezența mea. poate prezența mea îl răscolește. Eu vreau să stea liniștit cum a stat și până acum”, a spus Simona Trașcă, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest