Al doilea cuplu de pe Insula Iubirii s-a despărțit: „E dureros să renunți la persoana iubită, dar totodată nu pot să fiu egoistă”

 

După Lavinia și Rey, un alt cuplu de la Insula Iubirii și-a spus adio după ce o concurentă a căzut în plasa tentațiilor.

 

Au dat impresia când au venit pe Insulă că sunt cuplul perfect. Însă aparențele au fost înșelătoare, iar acum, iată că Sebastian și Cristina nu mai formează o pereche. Ambii simt atracție față de ispite, dar Cristina a fost cea care a făcut primul pas în acest sens și a luat decizia de a-i reda lui Sebastian libertatea, chiar de ziua lui. Nu a făcut-o dintr-un altruism exacerbat, ci pentru că la rândul ei se simte atrasă puternic de Bogdan, una dintre ispitele masculine de pe Insulă.

 

La ceremonia focului, Cristina a anunțat rupture relației cu Sebastian:  ‘’Mă bucur că am avut curajul să iau această decizie în această seară. E dureros să renunți la persoana iubită, dar totodată nu pot să fiu egoistă și nici nu îmi doresc să ne pierdem timpul. Odată cu încheierea ceremoniei focului, se încheie și relația mea cu Sebastian”.

 

În drumul de întoarcere spre insula fetelor, Cristina i-a împărtășit Ceraselei tot ce simte:  ‘’O să fie foarte bine, cel puțin pentru mine. Am realizat niște lucruri. Din moment ce există atracție față de altă persoană în timp ce tu ești într-o relație deja, ce alegi? Nu poți să fi egoist, nu poți să ții o persoană lângă tine, dacă tu ai atracție față de altă persoană”. Odată ajunsă la destinație, ea a transmis decizia și în casa băieților: „Am ales între prospețime și profunzime. Și am ales prospețimea. Iar lui Sebastian i-am făcut cadou de ziua lui libertatea!”

 

Bogdan, cel care a fost și concurent la Insula Iubirii, a apreciat că actuala lui parteneră mai are un hop de trecut, zborul înapoi spre România: ‘’Depinde ce faci tu când o să pleci de aici. O să ai un zbor de 15 ore în care vei sta lângă el’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest