Alessia, gata să facă marele pas: ”Să vedem cine va fi ghinionistul!”

 

Artista este pregătită să meargă la altar și să spună marele Da. În cadrul unui interviu exclusiv acordat Antena Stars, ea a făcut o serie de glume pe această temă.

Cântăreața a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Aceasta s-a despărțit de tatăl fiului ei după 11 ani de relația, aceasta obținând și un ordin de restricție împotriva bărbatului, la acea vreme. Timpul a trecut, iar acum este pregătită pentru căsătorie. În cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Antena Stars, Alessia a fost jovială, cu zâmbetul pe buze și a făcut o serie de glume pe aceată temă.

„Bineînțeles (nr. se vede mireasă). Nu am fost niciodată. Să vedem ghinionistul cine va fi. Chiar cred că va fi un norocos. Mie îmi place cum am grijă de copilul meu să am și de bărbatul meu. Îmi place să gătesc, nu tot timpul, dar din fericire am opțiuni de a nu face zilnic mâncare. Este mama care să ajută, pe copil l-am înscris la o grădiniță unde mănâncă, așa va fi și la școală, iar eu pregătesc cina”, a spus Alessia la Antena Stars.

Cântăreața a oferit și un sfat important celor care o apreciază, o urmăresc, îi sunt fani și firesc o consideră un model de urmat în viață.

Artista consideră că indiferent de circumstanțele negative prin care trece o persoană, este important ca liniștea să vină din noi, nu din exterior. „M-am vindecat. Pe bune. Mă iubesc, asta e rețeta, să te iubești, să te bucuri de viață, indiferent de circumstanțe și de cum sunt lucrurile pentru că suntem aici, în viața asta și avem o călătorie unde învățăm câteva lucruri, nu doar să ne distrăm. Trebuie să vedem partea bună în absolut orice, chiar există. Să știți că fericirea și tot ce simți vine din interior și nu trebuie să fii condiționat de lucrurile din exterior. Am mai auzit persoane care spun că nu pot fi fericiți că au rate, de ce să nu poți, dacă totul vine din interior? Îți găsești liniștea. Atunci când îți aduci liniștea în interior și te simți bine, cu viața ta, pentru că tu ți-au făcut-o așa. Atunci când alegi să îmbrățișezi alegerile, totul vine de la sine pentru că îți asumi tot”, a mai spus vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest