Alex Bodi, adevărul și răspunsurile la toate întrebările indiscrete despre despărțirea de Daria Radionova! VIDEO

 

După ce Daria Radionova a dat presei conversații din intimitatea relației cu Alex Bodi prin care dovedea că ea a fost cea care s-a despărțit de el, afaceristul a intrat în direct la „Star Magazin” și răspuns la toate întrebările indiscrete despre despărțirea de rusoaică.

Nicio relație de-a lui Alex Bodi nu s-a încheiat liniștit, iar drept dovadă stau controversele care au înconjurat despărțirea de Daria Radionova. După ce rusoaica a plecat în Londra, a confirmat că s-a separat de afacerist, în exclusivitate pentru Antena Stars, invocând ca motiv gelozia nefondată a aceastuia.

În direct la Antena Stars, Alex Bodi a mărturisit că nu înțelege cum o persoană se poate schimba atât de mult în doar câteva zile, în contextul în care în urmă cu o săptămână Daria Radionova declara că este extrem de fericită alături de el, iar acum scoată la iveală detalii din intimitate pentru a-i păta relația.

„Mi se pare copilăreasca situația în care ne aflăm. Eu nu ar trebui să spun nimic pentru că ea a spus totul. Cu gura ei a spus și a afirmat niște chestii, că ea se simte foarte bine lângă mine, că e super fericită, că nu are de ce să îi fie teamă de mine. (...) Sunt într-un moment al vieții mele în care nu mai vreau să mă implic. Când știi că o persoană este un demon și ajungi să îl iubești, cum brusc a apărut despărțirea sunt cel rău. Într-adevăr am înjurat-o la telefon pentru că ne-am vorbit urât amândoi. M-am simțit deranjat că de ce declară anumite lucruri dacă nu am făcut niciun fel de afirmații. Acum, dintr-o dată, vine cu o avalanșă de chestii și dacă vrea asta, atunci eu spun că ăsta va fi ultimul interviu despre ea. Dar daca ea rămânea femeia care pretindea că este, atunci stăteau altfel lucrurile.", a dezvăluit Bodi pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, afaceristul a dezvăluit că au mai existat mici conflicte între ei, însă de fiecare dată Daria Radionova se întorcea singură acasă la el.

„Cât despre plecarea la hotel a fost acum vreo 2-3 săptămâni înainte să plece în Londra, după care s-a întors acasă la mine singurică. Am avut un mic conflict, seara a plecat la hotel, iar dimineața a venit la mine.”, a mai spus afaceristul.

Cât despre cine s-a despărțit de cine, Alex Bodi a ținut să precizeze că el a fost cel care i-a sugerat Dariei să îl blocheze pe toate conturile de socializare și să încheie relație, în momentul în care s-au certat la telefon.

"Adevărul este că ea a luat-o razna când ne-am certat. Eu i-am sugerat să mă blocheze peste tot.”, a spus Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest