Alex Bodi, în Bahamas cu Ema Uta. Daria Radionova tună şi fulgeră

 

Alex Bodi face ce face și tot pe la fostele iubite ajunge. Milionarul a dat o tură prin Bahamas, dar nu sigur, nici cu Daria Radionova, iubita oficială, ci cu Ema Uta, ex partenera din lunile trecute. Imaginile din vacanță i-au dat de gol.

Milionara din Rusia nu are habar că afaceristul din Mediaș a petrecut clipe de vis în Bahamas, pe țărâmuri exotice, acolo unde s-a bucurat de un sejur exclusivist. Fire discretă, Ema Uta nu a scris cu cine a plecat în vacanță, însă nici Alex Bodi. Imaginile cu cei doi de la malul oceanului, înotând printre delfini și alte animale marine i-au dat de gol pe cei doi, fiind fotografii din același loc, realizate din unghiuri diferite, scrie Spynews.ro.

Ema Uta a umplut Instagramul cu poze din vacanță, în Bahamas, unde apare în ținute provocatoare, fericită și cu zâmbetul pe buze. Acum știm cine este responsabil fericirea care i se vede pe chip make-up artistului: Alex Bodi.

La câteva zile distanță, tot în același peisaj de poveste, afaceristul din Mediaș și-a bucurat fanii de pe social media cu poze printre porci sălbatici, maimuțe, ocenul cu apă cristalină și, bineînțeles, mușchii din dotare.

Fire modestă, dar cu buzunarul plin, arătos, tânăr și fără obligații în acte, Alex Bodi le cucerește și recucerește pe femeile care se învârt în jurul lui. Iată că niciuna nu scapă farmecului său de băiat de oraș, căci atunci când își face apariția prin locațiile exclusiviste din Capitală știe cum să le agațe. 

Nu este plătitor de cadouri scumpe, dar are vorbe frumoase cât pentru tot mapamondul. Alex odi a vrăjit-o pe Ema Uta în vara lui 2021, iar apoi a lăsat-o pentru Daria Radionova, veșnica lui iubită din Anglia. Acum a renunțat la milionara din Rusia pentru make-up artist, cu care a zis să se bucure și de o scurtă vacanță prin țărâmuri calde.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest