Alex Bodi și fosta iubită s-au împăcat

 

Alex Bodi nu stă prea mult singur, iar de-a lungul timpului ne-am convins de acest lucru. În urmă cu doar câteva zile afaceristul vorbea în exclusivitate la Antena Stars despre despărțirea de iubită, iar atunci el spunea că au decis să meargă pe drumuri separate și că fiecare e liber să facă ce vrea.

Într-adevăr, au mers pe drumuri separate doar câteva zile, căci aceștia nu au putut să stea prea mult timp despărțiți unul de altul, așa că au decis să-și mai dea o șansă în iubire. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, atunci vă lăsăm și imaginile în GALERIA FOTO, acolo unde vă puteți convinge că marea împăcare a avut loc.

Fosta iubită a lui Alex Bodi a plecat într-o vacanță cu fetele pe tărâmul luxului și al distracției, în Mykonos, acolo unde bineînțeles că le-a urmat și afaceristul. Seara trecută a avut loc o petrecere de zile mari la care, evident, Alex Bodi și tânăra nu au lipsit.

Aceștia au fost foarte apropiați și chiar s-au lăsat filmați în ipostaze tandre de către o prietenă de-a tinerei de care afaceristul e îndrăgostit. Cei doi s-au îmbrățișat, s-au sărutat și nu au putut sta deloc departe unul de altul. Așadar, nu mai e loc de niciun semn de întrebare cu privire la relația lor, acum totul este clar că aceștia s-au împăcat și că le e bine împreună.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest