Alex Bodi vrea să-i recâștige dragostea frumoasei Ema Uta, dat make-up artistul nu-l iartă

 


Deși i-a luat apărarea Iuliei Sălăgean în cadrul scandalului cu Ema, Alex Bodi susține că el doar a încercat să-i ofere respectul cuvenit mamei fiicei lui, dar recunoaște că pe fosta lui iubită a deranjat-o apropierea dintre ei doi și anumite postări făcute de fosta lui soție.

Astfel, omul de afaceri a hotărât să repare ce a greșit și face tot posibilul s-o recupereze pe Ema, inclusiv declarații publice, în direct, în care își cere iertare.

 „Am și eu sentimentele mele și poate mi-am dat seama că fata asta m-a iubit sau poate mă iubește în continuare și a făcut mute chestii pentru mine. M-a respectat, mi-a fost loială, nu mi-a greșit niciodată și eu am făcut anumite greșeli, iar din vina unor persoane din exterior s-au întâmplat mai multe înțelegeri între noi. Am rănit-o și îmi pare rău.”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 Cu toate acestea, Bodi nu este sigur că Ema îl va ierta, iar din mesajele transmise în direct de make-up artist echipei Antena Stars se înțelege că blondina nu este dispusă să se întoarcă la afacerist deocamdată. De asemenea, referitor la declarația de iubire prioiectată de Alex pe o clădire din Dubai, Ema l-a întrebat pe acesta de ce a ales să scrie ”te iubesc” și nu ”îmi pare rău”. Tânăra consideră că fostul ei iubit nu i-a luat apărarea așa cum ar fi trebuit, când Iulia Sălăgean a „umilit-o” în mod public.

„O cunosc foarte bine și știu cât de rănită e și cât de supărată era pe mine, dar nu cred că poți să câștigi un război cu o bătălie. (...) Nu știu (n.r. dacă se va întoarce). Chiar mi-am dat seama că îmi doresc să fie cu ea și chiar merită din toate punctele de vedere. (...) Ce simt pentru ea și ce am trăit cu ea a fost unic, mai mult decât cu oricine. Pe ea am iubit-o cel mai mult din toate femeile din viața mea. (...) E o femeie care merită.”, a răspuns afaceristul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest