Alex, chemat de Radu Vâlcan la un bonfire special! Concurentul are emoții: „Cred că viața bate filmul”

 

Tensiunea este maximă pentru concurent. Radu Vâlcan urmează să-i prezinte ce se întâmplă pe insula fetelor cu soția lui, Teodora.

 

Alex nu trece prin cea mai bună perioadă la Insula Iubirii. Este în plin scandal cu Rey, după cearta pentru caserola cu mâncare. În plus, în jurul său a văzut deja două cupluri care s-au destrămat: Rey și Lavinia, Cristina și Sebastian. În momentul în care Radu Vâlcan a apărut pe insula băieților și l-a invitat pe Alex Marcu la un bonfire special, în mod firesc, concurentul are emoții pe care încearcă însă să le ascundă.  

 

„Nu știu ce voi vedea, dar sunt curios. Eu sunt omul cu filmele, îmi plac foarte mult filmele, dar cred că viața bate filmul. Prefer să fiu surprins, decât să-mi fac anumite filme. Eu am mare încredere până la capăt, indiferent ce voi vedea acolo. Faptul că sunt acum față în față cu el, sunt încrezător și aștept să văd”, a spus Alex în timp ce se afla în mașină, pe drum psre ceremonia focului specială.

 

Ceilalți concurenți nu par deloc surprinși. Sebi a remarcat un aspect: „Nu mă surprinde că Radu a venit pentru Alex, pentru că există verigi slabe în relația lui”. Rey l-a completat: „Noi încercăm să-i spunem în fiecare zi, dar și pe noi ne crede niște actori profesioniști”.

 

În cadrul unui nou testimonial, Teodora pare să fi luat decizia finală și nu mai e interesată de trecut: „Alex nu știu ce o să facă. Poate o să înțeleagă că așa e mai bine, și se va schimba într-un mod mai bun și va fi mai natural și cu siguranță va fi mai fericit, cum sunt și eu acum”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest