Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară

 

Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. Fericita veste a fost împărtășită chiar de el printr-un mesaj publicat pe Facebook. Partenera de viață a lui Alex Dima i-a dăruit un băiețel, „o minune de copil”.

Alex Dima este în culmea fericirii pentru că a devenit tată pentru a doua oară. Acum, reporterul de la „România, te iubesc!” este și tată de băiat, iar frumoasa veste a fost împărtășită chiar de el. Alex Dima a publicat o imagine cu el și bebelușul, surprinsă în fața spitalului. De asemenea, acesta a scris și un mesaj emoționant, încercând să exprime toată bucuria pe care o simte.

„O minune de copil a venit pe lume!
Sunt și tată de băiat!

Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9 lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile.

Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzică din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare!

Mulțumesc medicilor și cadrelor medicale pentru felul în care ne-au înconjurat cu grijă și zâmbete!

Să fim și să fiți sănătoși!”, a scris Alex Dima pe Facebook.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest