Alex, după ce și-a văzut soția în pat cu ispita Ali: „Nu am niciun fel de dezechilibru”

 

Cum au reacționat Teodora și ceilalți concurenți de pe Insula Iubirii după bonfire-ul la care au participat Alex și ispita Ali.

 

Alex a văzut imagini cu soția sa și ispita Ali împărțind același pat. Totodată, „rivalul” i-a spus că nu e potrivit pentru Teodora, că o manipulează. Ajuns pe insula băieților, Alex le-a spus acestora cum a decurs ceremonia focului: „A venit și Ali la un moment dat, un bărbat matur. Mi-a spus că Teo se află în relația nepotrivită din cauza diferenței de vârstă. A folosit și cuvinte grele că profit de ea, că o manipulez. I-am zis că ăstea-s cuvinte cu greutate, poate doar ai auzit ce s-a spus acolo, trebuie să mă cunoști și pe mine. Nu am niciun fel de dezechilibru. Cât de stabilă e relația vom vedea la ultimul bonfire. Nu judec nimic din ce am văzut și am auzit. Și spre sfârșit așa, vine Alin în camera Teodorei, care dormea, era singură, se așează lângă ea, o mângâie, ea acceptă, apoi vine ea către el și adorm împreună. Mă simt ok, liniștit. Nu judec nimic, nici intenția nu o judec”.

 

Ceilalți concurenți au fost șocați de atitudinea calmă a lui Alex, după imaginile văzute. Rareș a spus: „Ea a adormit pe pieptul lui. S-a dus ea, nu a împins-o el. Se vede pe Alex că e dărâmat, agitat, că e trist. El se mai ține agâțat într-un fir de ață, iar până la urmă o să clacheze”. Rey a adăugat: „Mi se pare total fals, mi-ar plăcea să vadă lucrurile reale, pentru că altfel va avea mult de suferit pe viitor. Eu cred că adevărurile vor ieși la iveală. Nu-mi doresc să fie rănit de Teodora, dar nu cred că această căsnicie, a lor, va mai continua”. Nici Sebi nu-l înțelege pe concurent: „Încep să cred că indiferent de ce o să vadă Alex, în mintea lui o să fie o teatralizare. Ne spune că totul e în regulă pentru a se minți pe el că totul e ok. Față de Alex simt acum empatie”.

 

Pe cealaltă insulă, a fetelor, Ali și-a prezentat concluziile după întâlnirea cu soțul Teodorei: „M-a dezamăgit Alex foarte mult. Nu mi s-a părut bărbat, iar în al doilea rând el crede că toate cuplurile sunt regizate, sunt false.Teodora, când m-am întors de la bonfire-ul cu Alex, încerca să pară indiferentă sau chiar era, nu-mi dau seama. Mai mult băieții erau curioși decât ea, și când încercam să-I explic ce s-a întâmplat răspunsul ei era că nu o interesează, că oricum nu mai contează”.

 

Teodora a spus: „Alex m-a dezamăgit prin comportamentul lui pentru că nu e normal să stai atâta timp aici și să nu-ți dai seama de niște lucruri.  Nu ai cum să spui că cuplurile nu sunt reale. Îmi pare rău că nu acceptă lucrurile care se întâmplă, că nu acceptă nimic din toată experiența asta. Alex nu are nicio scuză, în seara asta mi-a dovedit că am luat cea mai bună decizie. Am ajuns la concluzia că omul cu care m-am căsătorit nu e același om”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest