Alex i-a spus ispitei Larisa că a fost a treia opțiune pentru date: „Vreau să le cunosc și pe Oana și Karina, dar eu am ales ultimul”

 

Alex nu a fost chiar gentleman la întâlnirea cu ispita Larisa de la Insula Iubirii, transmițându-i acesteia, în mod direct, că a fost a treia roată de la căruță!

 

Alex Marcu și ispita Larisa au avut parte de un date, care nu a ieșit tocmai strălucit, iar apoi au discutat la rece. Concurentul din Craiova i-a transmis ispitei că a fost cea de-a treia opțiune pentru el, însă dat fiind că a ales ultimul dintre băieți, nu a avut cum să iasă cu Oana și Karina, fete pe care dorește să le cunoască. „Fii sincer, ți-a zis cineva să ieși la date cu mine? Sau ai ales tu?”, a fost întrebarea Larisei care a declanșat mărturisirile lui Alex.

 

„Da, vreau să le cunosc și pe Oana și pe Karina. Aș fi fost ipocrit să fi zis că mi-a zis altcineva. Eu am fost lăsat ultimul. A fost ok date-ul cu tine, nu am ce să-ți reproșez. Doar că ai fost la extrem, supărăcioasă. Contează cum se termină, nu cum începe. Eu am zis de la început intențiile. Sper ca niciodată să nu se atașeze mai mult. E vorba doar de a nu da altă impresie. Poate că la un moment dat pare altceva… Mă cam feresc să iau aceeași persoană”, i-a transmis Alex.

 

Întrebat de Larisa dacă se teme să nu se îndrăgostească, Alex Marcu și-a reafirmat iubirea pentru soția Teodora, aflată acum în brațele lui Ali: „Nu, pentru că o iubesc foarte mult pe Teodora. Sunt mereu cu gândul la ea, nu există nici cel mai mic dubiu. Eu știu ce urmează, o să se termine super bine. Cea mai mare teamă e să nu se înțeleagă altceva. E bine să știe de la început”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest