Alex Ioniță, declarații în exclusivitate la Antena Stars după ce s-a spus că divorțează. De unde a pornit totul: „Eu am rugat-o să șteargă pozele!”

 

Fotbalistul a răspuns pentru prima dată, la Antena Stars, zvonurilor care dădeau ca iminentă despărțirea de actuala nevastă, Adriana Cerasela.

 

După ce în mediul online au apărut speculații că Alex Ioniță și Adriana Cerasela sunt în pragul divorțului, jucătorul de fotbal a ținut să le demonteze în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars. Chiar nu înțeleg de unde și până unde. Este ok, ne înțelegem bine. Normal că nu e perfect, cred că în nicio relație sau căsnicie nu e totul perfect, dar nu s-a pus niciodată problema să divorțăm”, a declarat Alex Ioniță în cadrul inteviului.

 

Totuși, jucătorul are o explicație cu privire la modul în care au excaladat aceste zvonuri. După ce a fost supendat, din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicat, fotbalistul a dorit să nu mai aibă presiunea rețelelor de socializare, astfel că și-a șters contul de Instagram și cel de Facebook. Pentru a dispărea complet din mediul online, acesta și-a rugat și soția să șteargă pozele în care apare și el, de pe paginile ei de socializare. El apreciază acum că tocmai această dispariție de pe rețelele sociale a dus la apariția speculațiilor cu privire la divorțul de Adriana.

 

„Eu în primele luni nu mă simțeam bine, nu aveam chef să fac nimic, mi-am închis rețelele de socializare vreo 3 sau 4 luni. Am rugat-o să șteargă pozele ca să nu mai apar nicăieri, pentru că nu mai aveam chef să stau să mai răspund oamenilor, să mai vorbesc cu nimeni. Nu mă mai interesa viața mea socială, publică. (...) Altfel nu-mi explic, pentru că nu au fost discuții, nu s-a pus problema ....altfel nu înțeleg de unde ar fi dedus acest lucru”, a explicat fotbalistul.

 

Alex Ioniță i-a cerut mâna Adrianei Cerasela, un make-up cunoscut, în urmă cu doi ani, după o relație de iubire care abia împlinise opt luni. În februarie 2020 cei doi au devenit părinții unui băiețel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest