Alex și Teodora au plecat separați de pe Insula Iubirii! Cum arată relația lor la 6 luni de la emisiune!

 

În timpul aventurii de pe Insula Iubirii, Teo a decis că Alex nu este cel mai potrivit bărbat pentru ea și a plecat împreună cu Ali spre casă. Cum a decurs relația lor în perioada următoare.

 

Când au venit pe insulă, Teodora și Alex păreau un cuplu indestructibil. Treptat, concurenta a căzut pradă ispitelor și a ajuns la concluzia că nu se află în cea mai potrivită relația. A spus-o cu subiect și predicat, iar de pe Insula Iubirii nu a mai plecat la braț cu partenerul ei Alex, ci cu ispita Ali. Reîntorși în Craiova, cei doi parteneri au stat separați o bună bucată de vreme, dar treptat s-au apropiat din nou unul de celălalt. Iar acum Teodora este însărcinată în 6 luni, situație care a contribuit din plin la împăcarea celor doi!

 

„Am stat separați câteva zile, după ce ne-am întors. Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare înainte de Crăciun când a rămas însărcinată. Avea deja 2 luni și ceva de sarcină. Vestea că vom fi părinți, cred că am trecut la nivelul de magie, la nivelul de miracol. Până la urmă ce este copilul, decât magie la putere în cuplu. Consider că această sarcină a contribui, adică a venit mai repede împăcarea, dar oricum ne împăcam”, a spus Alex.

 

Teo nu înțelege cum s-a întâmplat de a rămas gravidă, dar spune că fetița lor îi va ține uniți de-acum înainte. „Nu am dormit împreună. Fiecare cu camera lui. Așa am vrut eu. Atunci eram hotărâtă că nu va mai fi nimic. Eram acasă, mi-am făcut un test că prea mă simțeam bine și am văzut, dar nu-mi venea să cred cum nu s-a întâmplat un an și fix acum când am luat decizia asta s-a întâmplat. A fost așa ca un șoc pentru amândoi, dar el s-a bucurat foarte mult. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră că e un copil, ne gândim la el, nu ne mai gândim la noi. Sunt însărcinată în 6 luni, o să avem o fetiță și nu facem nuntă. Nu îmi plac nunțile”, a spus și Teodora.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest