Alex și-a dat jos ghirlanda primită de la Lavinia la Insula Iubirii! „Este un gest foarte urât, ce vină are fata?”

 

Este pentru prima dată când un concurent recurge la un astfel de gest. Cum s-a explicat și ce spun ispitele despre această mișcare neașteptată.

 

Pe Insula Iubirii, ispitele oferă ghirlande pentru a arăta care sunt concurenții preferați. Alexandru a primit o astfel de ghirlandă de la Lavinia, dar și-a dat-o rapid jos, fiind un gest în premieră. Acesta își explică gestul ca fiind un act de respect și iubire față de soția lui. El se justifică ca fiind genul om care nu acceptă atingeri și gesturi din partea altor femei cu excepția soției sale, Teodora.

 

„Nu vreau, Doamne ferește, să se simtă jignită sau să o ia personal. Nu o aruncă, o țin în mână. Am făcut asta pentru că nu există altă femeie în viața mea. Nu m-am gândit dinainte, am simțit pe moment și nu regret nimic. Noi am venit aici pentru un test, iar testul acesta poate fi în fel și chipuri. Mă duc acum pe insulă la petrecere cât mai elegant posibil și o să le spun dacă se poate, că nu sunt genul de persoană. Nu sunt de acord cu atingeri, cu gesturi’’, a spus concurentul.

 

La rândul ei, Lavinia a explicat de ce a dat atacul la Alexandru, considerând că acesta împreună cu Teodora formează un cuplu destul de instabil:  ‘’El a vrut să demonstreze prin asta probabil iubitei lui că nu prezintă interes și că el se ține tare pe poziții, de aia l-am și ales pe el. Dintre toți, el își arăta afecțiunea în mod exagerat partenerei, ea, în schimb, era rece. Atunci am văzut că acolo e ceva, dubios și mi-a atras atenția. Și din experiența mea și din ce cunosc eu despre genul ăsta de oameni, acolo e problema. Atunci am zis ‘’Hai să apăs butonul’’.

 

Ispita Antonela a condamnat gestul concurentului, apreciind că a pus-o într-o situație proastă pe Lavinia: „Sincer, nu l-am înțeles. Consider că a venit asumat într-o emisiune, și trebuia să se așteapte ca o femeie să-i ofere o ghirlandă. Mi s-a părut un gest urât pentru Lavinia”. Opinie împărtășită și de ispita masculină Cristian: „Alex e un bărbat care nu are deloc încredere în el. Are o teamă de a o pierde pe Teodora. Iar Teodora e mult mai matură decât el, având în vedere diferența de vârstă. A fost un gest foarte urât, ce vină are fata că i-a oferit ghirlanda?”

 

Bogdan Ionescu, fost concurent la Insula Iubirii, actuală ispită, a remarcat la Alexandru similitudini cu comportamentul său din urmă cu 3 ani: „Va fi o persoană care nu va accepta nimic, jocuri, priviri, atingeri. Exact ce am făcut și eu acum trei ani de zile. Am acceptat să dansez cu un câine decât cu o fată, ca să nu vadă ea imagini.”  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest