Alex Velea, mărturisiri exclusive despre nunta cu Antonia la Antena Stars: „Va fi frumoasă în rochia de mireasă. Ea este foarte sexy, dacă aș fi fost gelos…”

 

Alex Velea și Antonia sunt împreună de aproape 9 ani, iar acum sunt mai hotărâți ca oricând să-și oficializeze relația și să meargă în fața altarului.

 

Chiar dacă sunt împreună de 8 ani și un pic, Antonia și Alex Velea nu și-au unit încă destinele și în fața lui Dumnezeu. În ultima perioadă, ambii au vorbit despre evenimentul cel mare. În exclusiviate la Antena Stars, cântărețul a dezvăluit că nu își dorește ca nunta să devină un subiect insistent și stresant, iar de aceea va anunța oficial când se va întâmpla să ducă pe Antonia la altar. Cei doi nu vor face lucrurile pe ascuns, deoarece este convins că oricum se va afla.

 

„Nu vreau ca nunta să devină un subiect agasant și lumea să mă întrebe non-stop „când? când? când?”. Nu facem lucruri pe ascuns, adică și dacă încercăm să le facem așa, până la urmă tot se află și nu suntem atât de secretoși. Dar da, ne place să ne păstrăm intimitatea, deoarece vrem să fim niște oameni normali. Nu e perioada propice unei petreceri!”, a mărturisit Alex Velea, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

 

Totodată, artistul este convins că a fost extrem de norocos având-o alături pe Antonia. Velea și-o imaginează deja pe partenera sa în rochie de mireasă și este convins că aceasta va fi superbă pentru că așa este ea, indiferent de ținutele pe care le poartă.

 

„Antonia va fi foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins de asta, iar eu în smoching! Ea este foarte sexy în orice fotografie îmbrăcată și dezbrăcată. La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam! Ea nu mi-a dat niciodată motive să fiu gelos, a știut mereu să mă susțină. Atunci când ne certăm, știu cum să o împac” a mai adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest