Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu au fost la un pas de a se lua la bătaie în văzul tuturor

 

Alex Zănoagă, fostul partener de viață al Siminei Loica, a fost foarte bun prieten cu Alex Bobicioiu. Prietenia lor s-a oprit în momentul în care s-a zvonit că Simina ar fi avut o relație cu Bobicioriu, iar de aici, certurile au fost ușor de început. Cei doi au fost cât pe ce să se ia la bătaie în timpul unei emisiuni din cauza unei discuții legate de Simina, motiv pentru care Alex Zănoagă a reacționat.

Din cauza rivalității dintre ei, Alex Zănoagă l-a provocat pe Bobicioiu să se bată amândoi în cușcă, iar acesta din urmă a acceptat fără reținei. Chiar înainte de meci, cei doi au stat la discuții și au vorbit despre Simina, iar spiritele s-au încins. Au fost cât pe ce să se ia la bătaie și a fost nevoie de intervenția staff-ului. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, însă momentul în care Zănoagă a luat-o razna a fost când Bobicioiu a afirmat că Dominic, fiul lui Alex și al Siminei, a început să îl iubească .

‘’Mă culc cu el, mă trezesc cu el, e foarte frumos. Începe să mă iubească, cât tu ești plecat cu altele la mare, la munte, ce să faci… În loc să stai cu băiatul tău, tu stai și te duci cu fetele la munte”, i-a spus Bobicioiu lui Zănoagă. Iar de aici putem interpreta că între Bobicioiu și Simina chiar ar exista o legătură din moment ce bărbatul afirmă că doarme și se trezește alături de Dominic, fiul Siminei cu Alex Zănoagă.

‘’Băi, băiatul meu, tu în primul rând ai un copil pe care nu ți l-ai recunoscut și să știi că nevasta ta îmi scrie mie’’, a fost răspunsul lui Alex Zănoagă către Bobicioiu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest