Alexandra Dinu a depus cerere în instanță: Mutu ar putea avea poprire pe salariu!

 

Prima soție a Briliantului l-a dat în judecată cerând banii restanți din pensia alimentară datorată pentru fiul lor Mario: 100.000 de euro. În cazul în care Mutu nu achită, Alexandra Dinu vrea să i se pună poprire pe salariul de la Rapid.

 

Au trecut 18 ani de la divorțul de Alexandra Dinu, dar problemele continuă pentru Adi Mutu. Asta pentru că instanța a hotărât ca Briliantul să-i plătească fostei sale soții o pensie alimentară imensă, în conformitate cu venitul pe care îl încasa. Se pare că fostul fotbalist nu a achitat suma în întregime, iar Alexandra Dinu l-a acționat în instanță și a cerut poprirea salariului pe care ”Briliantul” îl încasează ca antrenor la Rapid. Adrian Mutu ar fi dator la fosta soție și la fiul lor cu suma de 100.000 de euro. Dosarul a fost depus de fosta jurată de la „Românii au talent” pe data de 8 aprilie, în urmă cu o săptămână, la Judecătoria Buftea
 

Adrian Mutu ar încasa lunar de la Rapid București salariul de 10.000 de euro. În anul 2014, fostul fotbalist a încetat să mai plătească 5.000 de euro lunar, pensia alimentară pentru Mario, iar doi ani mai târziu, Alexandra Dinu l-a dat în judecată. În luna iulie a anului 2018, Adrian Mutu a pierdut definitiv procesul pe care fosta soție îl deschisese pentru pensia alimentară a băiatului lor. La vremea respectivă, antrenorul a fost obligat de către judecători să-i plătească Alexandrei Dinu suma de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor din ultimii ani.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest