Alexandra Stan, noi detalii despre mariajul eșuată de doar 5 luni! „Suntem minunați separat, nu împreună!”

 

Cântăreața a vorbit deschis despre ce nu a mers bine în căsătoria cu Emanuel Necatu.

 

În aprilie, Alexandra Stan a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a anunțat că s-a căsătorit cu mentorul ei. Emanuel Necatu îi fusese timp de câteva luni consilier de dezvoltare personală, iar relația a depășit cadrul profesional. Numai că visul frumos s-a terminat repede. În luna august au apărut deja primele zvonuri legate de divorț, după ce Alexandra Stan a ales să plece în vacanță în Turcia alături de sora ei și nu de soț. O lună mai târziu cei doi puneau capăt relației oficializate în primăvară.

 

În cadrul unui interviu acordat pentru revista VIVA, Alexandra Stan a explicat care au fost cauzele rupturii: „Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari, fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună” .

 

Vedeta mai spus că i-a avut mereu alături pe părinții ei și, totodată, că a avut mult de învățat din relația cu Emanuel Necatu: „Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele”.

 

Însă, de pe urma consilierului de dezvoltare personală Alexandra Stan a avut multe de învățat. Ea a spus cum depășește acum momentele mai dificile din viața ei: acceptă cu calm tot ce i se întâmplă și caută o soluție pentru rezolvarea problemei.  „Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment”, a precizat solista pentru sursa citată.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest