Alexandru Arșinel a fost internat. Băiatul lui: ”Tata nu se mai poate deplasa”

 

Alexandru Arșinel nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a sa, iar problemele de sănătate par să nu se mai oprească. Celebrul actor a fost de curând externat din spital, din cauza unor probleme grave de care suferea. La scurt timp după acel incident, familia artistului a declarat faptul că acesta începe ușor, ușor să-și revină, însă acum fiul său nu vine cu vești prea bune. Potrivit impact.ro Alexandru Arșinel a fost internat de curând în cadrul unui cămin specializat pe problemele cu care acesta se confruntă acum. Cristian Arșinel spune că nu au avut altă variantă, pentru că îndrăgitul actor nu se mai poate deplasa. 

 „L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a dezvăluit Cristian Arșinel, pentru sursa citată.

Mai mult, fiul îndrăgitului actor a adăugat faptul că mental, Alexadru Arșinel este bine, însă nu mai are aceeași stare de bine ca pe vremuri. Acesta a dezvăluit și pentru cât timp va rămâne actorul internat.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a adăugat fiul actorului. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest