Alexandru Arșinel, devastat de moartea Stelei Popescu. "S-a produs un mare gol. 40 de ani împreună”

 

Alexandru Arșinel suferă enorm după moartea Stelei Popescu. Actorul a făcut dezvăluiri triste. 

Alexandru Arșinel îi simte tot mai mult lipsa bunei sale prietene, Stela Popescu. Îndrăgitul actor a recunoscut că se simte tot mai singur fără marea actriță, iar timpul nu vindecă deloc durerea care a rămas în urma morții acesteia. Din cauza problemelor de sănătate, Alexandru Arșinel a fost nevoit să renunțe la  funcția de director al Teatrului Constantin Tănase. Deși i-a fost promis un post de consilier artistic, Nicușor Dan nu a vrut să-i mai prelungească contractul. 

“Peste o săptămână joc într-un spectacol montat de mine ‘Hai România’. Vă mulțumesc că m-ați băgat în seamă. Eu nu aş fi îndrăznit să ies în stradă şi să protestez la adresa domnului primar, Nicuşor Dan. Îmi pare rău. Într-un fel am rămas singur fără Stela. 40 de ani împreună încontinuu îmi e foarte greu să revin la o oarecare normalitate. Iar cu Vasile Muraru, directorul teatrului, mă înțeleg şi mă ajută şi el să mai apar din când în când. 

Mă deranjează mai mult că m-a tratat total… nu vreau să spun cuvântul…ca pe tovarășul NIMENI. De jucat o să mai joc. Vasile are grijă, publicul, de asemenea. De când a murit Stela s-a produs un mare gol în suflet şi nu îmi e ușor”, a spus Alexandru Arșinel, la Antena 3.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest