Alexia Eram, despre cât de greu este să fi copilul Andreei Esca: „Știți că mama are o imagine super curată!”

 

Alexia Eram încearcă să-și construiască propriul destin, dar recunoaște că acesta e strâns legat de statul pe care îl are, acela de a fi fiica unei vedete.

 

Fata Andreei Esca a vorbit despre avantajele, dar și despre aspectele mai puțin pozitive care decurg din statutul său, acela de a fi copil de vedetă. Fata este conștientă că la ascensiunea ei în mediul online a contribuit în mare măsură și postura mamei sale, astfel încât a ajuns să devină mult mai cunoscută și să aibă o carieră în social media românească. Însă spune că există totodată și o mare presiune care apasă pe umerii săi.

 


Într-un interviu recent acordat, Alexia Eram a mărturisit că este conștientă că ascensiunea sa în online se datorează și mamei sale. Dar, totodată, spune că dacă ea nu s-ar fi zbătut și nu ar fi avut postări interesante nu ar fi ajuns unde este acum, pentru că nimeni nu i-ar fi urmărit activitatea doar ca să vadă ce face fata Andreei Esca.

 

„Ca fiica Andreei Esca… pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte, știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea', a spus Alexia Eram într-un podcast.

 

Fata este conștientă că pentru generația care a crescut cu Andreea Esca ea nu va putea depăși statutul de fiică al acesteia. Însă pentru generația nouă își dorește să fie Alexia Eram și atât. Ea a recunoscut că este extrem de atentă cu tot ceea ce face în mediul online, cu orice postează pentru că nu dorește să păteze într-un fel sau altul imaginea excelentă pe care o are mama sa.

 

„Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media”, a adăugat Alexia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest