Alexia Eram, nemulțumită de fratele ei: ”Niciodată nu-și asumă vina”

 

Influencerița s-a arătat deranjată că în unele momente, pe parcursul America Express, Aris a luat decizii de unul singur, a greșit și nu a recunoscut.

 

Alexia Eram a spus cu subiect și predicat ce o deranjează cel mai tare la fratele ei. Categoric, relația cu fratele ei Aris s-a sudat, dar au existat și o serie de momente tensionate între cei doi, de-a lungul competiției din America Latină. Alexia Eram a mărturisit că a fost deranjată cel mai tare de faptul că Aris își asumă de unul singur anumite responsabilități, dar nu și vina atunci când deciziile sale sunt greșite.

 

„Faptul că el niciodată nu își asuma vina la ceva. Pe mine asta mă scoate din minți, că nu își asumă vina (...) El fără să vorbească cu mine a luat singur decizia să pună mâna pe capul ăla și eu i-am spus să nu îl atingă încă pentru că nu mai puteam să îl schimbi”, a spus Alexia Eram, la Podcastito Express.

 

Aris Eram a ținut să-i răspundă surorii sale. Concurentul a spus: „Păi nu îmi asum vina pentru că nu e vina mea (...) Nu e că îmi cer scuze, nu e nimic de cerut scuze. Pentru ce să îmi cer scuze? Am căutat în toate locurile”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest