Alexia Țalavutis și Dima Trofim l-au impresionat pe Mihai Petre: ”Notele punk îmi aduc aminte de viața mea”

 

Cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva s-au transformat în Delia și au făcut-o cu mare stil.

 

Alexia Țalavutis și Dima Trofim s-au transformat în Delia și au cântat piesa „OTZL GLTZ”, dedicată clubului antrenat de Dorinel Munteanu. Acum doi ani, Delia a relansat o piesă. Mai exact, artista a făcut o variantă rock pentru maneaua care reprezenta imnul echipei de fotbal Oțelul Galați. Videoclipul piesei ”OTZL GLTZ” a strâns peste un milion de vizualizări pe YouTube în doar câteva zile de la lansare.

 

Mihai Petre s-a bucurat de melodia aleasă de cei doi concurenți și le-a transmis: „Foarte bun moment. Am căutat să găsesc minus un detaliu și am găsit ceva. Notele punk îmi aduc aminte de viața mea, mie îmi place punk”.

Iată ce comentarii au avut și ceilalți jurați de la Te cunosc de undeva:

„Este greu să cânți și să dansezi în același timp. Alexia eu am smțit o decalare vocală la început”, a spus Ozana Barabancea.

„Alexia, eu nu am simțit această decalare de la început. Atitudinea ta a fost bună, impecabilă!”, a adăugat Andreea Bălan.

„Alexia ești belea, dar Dima sunt bărbați care nu stau în pantofii lor, tu pe tocuri, ai fost senzație!”, a spus Aurelian Temișan.

„Cu siguranță sunteți fani Otelu Galați, că sunteți din oțel. Mulțumesc pentru acest moment”, a spus Cristi Iacob


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest