Alexia Țalavutis și soțul ei au fost implicați într-un accident rutier: „Pe masa de operație...”

 

Vacanța Alexiei Țalavutis și a soțul ei s-a transformat într-un adevărat coșmar. Cei doi au trecut prin momente grele, chiar în preajma Crăciunului. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește momente din viața ei cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, Alexia Țalavutis le-a dat o veste șocantă fanilor ei.

Artista și soțul ei au făcut accident cu scuterul și au ajuns de urgență pe patul de spital. Cei doi erau în Thailanda, acolo unde au mers pentru a face sărbătorile de iarnă. Bărbatul s-a ales cu hemoragie internă, splina sfâșată, trei coste rupte, aer în plămâni și un rinichi care sângera în urma impactului. Din nefericire, acesta a suferit și o intervenție chirugicală.

„Chiar de Crăciun, pe 25 decembrie, eu și soțul meu am făcut un accident cu scooterul în Thailanda. Dintr-o banală căzătură, așa cum i-am spus noi, Alex a ajuns de urgență pe masa de operație. Hemoragie internă, 3 coaste rupte, splina sfâșiată, aer în plămâni, rinichiul sângera... și acum când scriu rândurile astea simt cum pulsul a luat-o razna, dar slavă Domnului, acum este bine”, a scris Alexia Țalavutis pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest