Ali, la Insula iubirii: „Teodora m-a invitat să dorm alături de ea şi n-am putut refuza!”

 

După două săptămâni petrecute pe Insula Iubirii, cel mai dur test de fidelitate intră într-un alt registru. A mai rămas o singură săptămână până la final, iar primele răspunsuri au fost deja oferite. Adevăruri noi tâşnesc la suprafaţă şi îi iau prin surprindere pe participanţi, iar unele decizii par să arunce totul în aer. Când pare că s-a spus şi s-a aflat tot, că lucrurile s-au aşezat, situaţia pare să scape din nou de sub control. O invitaţie din partea lui Teo pentru Ali, de a dormi împreună, aruncă totul în aer pe insula fetelor, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Au venit în Thailanda împreună şi cu aceeaşi speranţă că experienţa pe Insula Iubirii le poate valida relaţia. Îndoiala însă pare să se fi instalat tot mai confortabil în inima Teodorei, singura concurentă căsătorită de pe insulă, care îşi pune întrebări tot mai serioase în legătură cu viitorul alături de Alex, soţul ei. La doar o zi după ce a declarat că şi-a dat seama că nu se află în relaţia potrivită, Teodora a lansat o invitaţie care i-a surprins pe toţi. „Teodora mi-a făcut invitaţia să dorm alături de ea şi n-am putut refuza!”, a declarat Ali, completând: „se simte liniştită şi protejată în braţele mele!”. La rândul ei, Teo a spus: „Ali m-a ajutat foarte mult să îmi dau seama de relaţia pe care o am. Acasă credeam că am relaţia perfectă şi că nimeni nu poate să mă schimbe! (...) Vreau să mă bucur de fiecare moment care mi-a mai rămas pe insulă!”.

Ce s-a întâmplat în noaptea petrecută împreună de Teo şi Ali, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor fi martorii unui bonfire special ce îl va avea drept protagonist pe Alex: „Sincer nu mă aşteptam să fiu chemat, asta mă face mai curios şi mai tensionat în acelaşi timp!”. Cât de mult va vedea Alex din experienţa trăită de soţia sa pe cealaltă insulă şi cum va reacţiona văzând imaginile, telespectatorii vor afla diseară, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest