Alina Ceușan a dezvăluit cât câștigă întro lună bună!

 

Despre Alina Ceușan și viața ei privată s-a tot vorbit în ultima perioadă, iar acum influencerița a acordat un interviu în cadrul podcast-ului „Vorba lu' Jorge”, în care a discutat despre relația pe care o are cu soțul ei și despre câștigurile lor.

În ceea ce privește relația cu soțul ei, Alina a mărturisit că nu este o persoană geloasă și că asta se datorează faptului că ambii lucrează în domenii în care nu își permit să facă astfel de lucruri. Soțul ei este hairstylist și își petrece majoritatea timpului cu mâinile în cap la diverse cliente, așa că Alina a înțeles că acesta este modul lui de a-și câștiga existența. Ea consideră că încrederea este cheia pentru a avea o relație sănătoasă, iar gelozia poate să ducă la distrugerea acesteia.

În ceea ce privește câștigurile lor, Alina a dezvăluit că au luni în care câștigă peste 20 de mii de euro, iar banii vin din mai multe surse. Aceștia au propriile brand-uri, iar soțul ei are propriul salon de înfrumusețare. De asemenea, Alina are un canal de YouTube cu peste 800 de mii de abonați și colaborează cu diferite brand-uri pentru a-și promova produsele. Ea consideră că în mediul online se poate câștiga foarte bine, dar este important să ai un conținut de calitate și să fii consecvent în ceea ce faci.

„Banii sunt adunați din toate zonele, sunt luni și luni, sunt luni care sunt peste această sumă, sunt luni care sunt sub această sumă, dar e vorba de acest venit, care este făcut și din contractele de online, cât și din alte colaborări, din partea de brand-uri pe care o avem. Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât. În zona de online se câștigă foarte bine”, a precizat influencerița

În final, Alina Ceușan a mai spus că își dorește să continue să crească și să își dezvolte afacerea împreună cu soțul ei, dar și să se implice în proiecte caritabile pentru a ajuta oamenii care au nevoie. Ea este recunoscătoare pentru tot ceea ce a reușit până acum și își dorește să continue să inspire oamenii prin ceea ce face.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest