Alina Ceușan pleacă din România! Vedeta caută o locuință cu 5 dormitoare!

 

Diva a decis să se mute departe de țară și le-a cerut ajutor fanilor pentru găsirea unei locuințe de lux. În ce oraș vrea să se stabilească Alina Ceușan.

 

Alina Ceușan a decis să părăsească România și să se îndrepte spre o altă țară, cu o iarnă mult mai bună. Fosta concurentă de la Asia Express s-a săturat de naveta între București și Cluj și a decis să se mute la Barcelona. Cel puțin pentru o lună. Ea vrea să-și petreacă întreaga lună noiembrie în capitala Cataluniei, alături de cei dragi.

 

Diva a cerut ajutorul marii comunități de fani pe care o are pe rețelele de socializare pentru găsirea unei locuințe de lux. Ea își dorește un apartament spațios, modern, care să aibă 4-5 dormitoare și 2-3 băi. Firesc, vrea ca proprietarii să fie oameni serioși, astfel încât să nu îi încurce planurile.

 

”Plănuim să ne mutăm curând în Barcelona pentru a sta acolo toată luna noiembrie. Și vreau să vă întreb pe voi, dacă locuiți în Barcelona sau în Spania, dacă știți un loc de închiriat modern și cu proprietari serioși. Noi vrem să închiriem o locuință care să aibă patru sau cinci dormitoare și două sau trei băi, avem nevoie de un loc destul de mare. Chiar m-ar ajuta o recomandare de la voi pentru Barcelona. Lăsăți-mi un mesaj dacă știți și eu o să încep căutările”, a spus Alina Ceușan pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest