Alina Eriko, internată într-un centru de dezintoxicare după ce a fost adusă în țară de rude

 

Alina Eriko, cunoscută și sub numele de "Pantera Neagră", a fost adusă de urgență în țară de către rude, după ce a făcut publice pe TikTok imagini în care apare fără dinții de sus și cu un aspect neîngrijit. Vărul brunetei a oferit declarații exclusive pentru SpyNews.ro, dezvăluind că familia s-a mobilizat și a reușit să o convingă pe Alina să primească ajutor pentru a se recupera.

Potrivit declarațiilor vărului Alinei Eriko, aceasta a refuzat orice fel de ajutor din partea familiei, însă aceștia au reușit să o convingă și să o ajute să se interneze într-un centru de dezintoxicare din România. După ce imagini cu aspectul neobișnuit al brunetei au făcut înconjurul internetului, mai multe persoane i-au cerut apropiaților acesteia să facă ceva pentru a o ajuta.

"Ne-am mobilizat toată familia, inclusiv niște prieteni, și vom rezolva problema. Orice familie are probleme, nicio familie nu este perfectă. Toți ne judecă și spun că nu am făcut nimic și nu am intervenit la timp pentru a o ajuta, dar ea în tot acest timp a refuzat orice fel de ajutor. Acum am convins-o și ne rugăm bunului Dumnezeu să reușim, ea trebuie susținută moral și să fim alături de ea nu doar noi familia și prietenii, cât și celelalte persoane care o cunosc de când era bine, o vorbă frumoasă și să o susținem pentru ea și pentru mama ei, cât și pentru copiii ei", a declarat vărul brunetei.

Înainte de a dispărea din spațiul public și de pe rețelele de socializare acum doi ani, Alina Eriko era cunoscută pentru aspectul său fizic de invidiat. Cu toate acestea, imaginile recente de pe TikTok au șocat pe toată lumea care o cunoștea.

În concluzie, Alina Eriko a fost adusă de urgență în țară de către rude și internată într-un centru de dezintoxicare după ce a apărut în public cu un aspect neîngrijit și a refuzat inițial orice fel de ajutor din partea familiei. Acum, aceasta primește suportul moral atât din partea familiei, cât și din partea celor care o cunosc și speră să se recupereze cât mai repede.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest