Alina Petre vrea să se căsătorească din nou. "Voi face pasul când..."

 

Alina Petre este pregătită de o nouă căsătorie. Chiar dacă nu a avut succes în relații până acum, una dintre ele fiind distrusă de violența fostului iubit, blondina este pregătită să iubească din nou și vrea să ajungă iar în fața altarului. Iată cum trebuie să fie viitorul soț!

Chiar dacă  s-a lovit mai mult de suferință în relații, Alina crede în continuare că poate să-și găsească un partener potrivit cu care să se căsătorească. Oficializarea relației este foarte importantă pentru ea.

„Eu cred în căsătorie. Căsătoria este asumarea, din punct de vedere legal și religios, a unei relații stabile, este dorința de a petrece cu un om cât mai mult timp, este perspectiva acelui om în viitorul tău. Dacă nu îți dorești o căsătorie cu un om, înseamnă că nu îl vezi în viitorul tău. Eu încă mai cred în această instituție. Voi face pasul când va veni momentul (...) când voi avea certitudinea că omul cu care voi face acest pas - pentru că sunt și la o vârstă înaintată, fac 47 de ani - (...) responsabilitatea este alta.”, a spus Alina Petre, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest