Alina Pușcaș, oripilată de ce a văzut pe aeroportul Otopeni: „Rușinos!”

 
+2 click pentru
galerie

Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a avut parte de o întâmplare neașteptată înainte să decoleze spre cea de-a doua vacanță din această vară.

 

Alina Pușcaș o ține dintr-o vacanță în alta. Astfel, după ce a fost la Ibiza doar cu soțul ei, acum și-a luat întreaga familie, inclusiv cei trei copii, Alex, Melissa și Iris, pentru o nouă escapadă. Actrița s-a pregătit din timp să fie totul ok pentru a doua plecare estivală din această vară. Nu întârzierea de o oră pe care a avut-o avionul a deranjat-o pe prezentatoarea de la Te cunosc de undeva, ci mizeria lăsată în urmă de câțiva turiști, chiar dacă aveau coșuri de gunoi în apropiere.

 

"În așteptarea avionului care întârzie cam o oră (...) Ferească Dumnezeu! Cam atât de curat este în aeroport. Rușinos!", a spus Alina Pușcaș pe contul ei personal de Instagram, unde a atașat și o serie de poze.

 

Vedeta de la Antena 1 nu a vrut să divulge destinația. Cert e că în prima vacanță, cea petrecută doar împreună cu soțul ei, Mihai Stoienescu, a fost la Ibiza. „Salutări din Ibiza. E drăguț, ce să zic, nu am ce să comentez, încă sunt la prima zi de ședere aici. Este pentru prima oară când ajung în Ibiza, Mihai a mai fost acum niște ani. Eu sunt un pic subiectivă. Ideea e că mie îmi place oriunde văd un palmier, plajă și soare. M-ai cucerit din start cu asta, dar trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent, era o plajă foarte murdară, nu mă așteptăm absolut deloc. Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, ceva dezamăgitor, iar apa la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate.  Așteptăm să găsim o plajă mult mai drăgută, sper eu mult mai drăguță, cu apa aia de smarald”, a dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1, pe contul de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest