Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu! Război în instanță: „Soțul meu a invocat o ordonanță prezidențială”

 

Cântăreața a confirmat ruptura survenită în relația cu soțul ei, precizând că ea este cea care a intentat acțiunea de divorț, încă de la începutul anului.

 

După 12 ani de căsătorie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să-și trăiască viețile departe unul de celălalt. Informația a apărut în urmă cu câteva zile, dar acum a primit confirmare din partea artistei. Aceasta a postat pe pagina de facebook lămuriri cu privire la despărțirea celor doi, spunând că ea a deschis acțiunea în instanță și precizând totodată că a început un război juridic pentru custodia celor două fetițe.

 

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare “, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de socializare.

 

Zvonuri cu privire la despărțirea celor doi au circulat încă din toamna anului trecut. Însă, în septembrie 2021, Alexandru Ciucu nega informațiile care vorbeau despre divorțul dintre el și Alina Sorescu.

 

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public. Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucurile intime”, spunea Alexandru Ciucu la vremea respectivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest