Alina Sorescu, despre cum au reaţionat fetele ei când au aflat de despărţire: "O perioadă complicată!"

 

Alina Sorescu a trecut printr-o perioadă foarte grea, în ultima vreme, după ce a anunțat faptul că se va despărți de tatăl copiilor ei, după 12 ani de căsnicie. După mai mult timp în care a dispărut din lumina reflectoarelor, pentru a-și încheia aceste probleme, cântăreața și-a făcut apariția în cadrul unei emisiuni, unde a vorbit despre cum se simte în momentul actual.

"Chiar și în această perioadă tumultuoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe, pentru că sunt un om activ, care are proiecte, am trupa mea și sunt preocupată de podcasturi, emisiuni. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc.", a spus Alina Sorescu.

Artista a vorbit și despre cele două fete, care au rămas în custodia mamei lor. Chiar dacă recunoaște că este o perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea, aceasta spune totuși că ele sunt bine.

"Eu mă îmbrăcam colorat de ceva timp și nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. Îmi place să cred că orice ar fi voi fi acolo prezentă în fața oamenilor în toate momentele, bune sau rele, așa e viața. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste cu înțelepciune.", a continuat aceasta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest