„Alți oameni n-ar putea să facă asta”. Bianca Drăgușanu și-a ratat cariera. Ce meserie își dorea, de fapt

 

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că regretă că nu a studiat medicina și crede că ar fi putut deveni un medic estetician foarte bun. 

 „Dacă aș fi putut să dau timpul înapoi, cu siguranță eram un medic estetician foarte bun. Eu studiez atent lucru ăsta și când mă duc să-mi fac o intervenție, eu îi spun medicului pașii pe care urmează să-i facă. (...) Mi-ar fi plăcut să fiu chirurg estetician.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

„Cunosc foarte multe lucruri. Am stata aproape de Doboș, care îmi era și prieten și care îmi făcea absolut tot ce voiam. Mai mult decât atât, eram pasionată și mă duceam cu el în sala de operație. (...) Eu stăteam lângă el și mă uitam și filmam. Alți oameni n-ar putea să facă asta. la unii li se face rău când văd acul sau sânge”, a adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu a ajuns să cunoască și să fie atât de pasionată de ramura medicinii estetice, încât spune că dacă ar putea să dea timpul înapoi ar face facultatea de medicină și ar ajunge unul dintre cei mai talentați esteticieni din România. 

„Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în urmă cu ceva timp. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest