„Am pus punct!”. Luminița Anghel, prima reacție după ce fiul ei a acuzat-o că nu-i dă nici măcar un telefon

 


Luminița Anghel a fost în culmea fericirii când a reușit să-l adopte pe David Pușcaș. Ajuns la vârsta adolescenței, tânărul a devenit un „copil problemă”, iar relația lor a început să se deterioreze. Luminița Anghel a reușit și să devină mamă biologică, astfel că toată atenția ei s-a dus către bebeluș. 

De aici, între artistă și fiul ei adoptiv s-a creat un adevărat război. Recent, David Pușcaș a fost invitat în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, pe YouTube, unde a făcut o nouă serie de acuzații la adresa mamei sale adoptive. 

„Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(...) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș.

Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani. (...) Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist. Din partea ei nu vine, eu am simțit că mereu s-a simțit între ciocan și nicovală între mine și persoana care e acum. Au trecut atâția ani și nu-mi vine să cred că nu mă caută”, a povestit el, a declarat David Pușcaș, la „În oglindă” cu Mihai Ghiță.

Artista nu dorește să comenteze declarațiile fiului ei și spune că este împăcată cu ea și consideră că și-a făcut datoria de părinte. 

„ Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește.  Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți,în funcție de fapte ”, a declarat Luminița Anghel. 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest