Amalia Bellantoni a muls vaca în show-ul „La Famiglia”! „Orice pentru un păhăruț de lapte pentru cappuccino!”

 

Vedeta nu fuge de munca de jos, conștientă că trebuie să știe tot ce ține de fermă pentru a-și conduce bine afacerea.

 

Mereu elegantă și dichisită, blondina a arătat încă din primul episod al reality show-ului „La Famiglia” și partea mai puțin plăcută a vieții la fermă. Amalia Bellantoni nu se dă înlături de la nimic și face inclusiv munca de jos pentru a prospera. Chiar dacă este, împreună cu soțul ei, proprietată a fermei, vedetei nu i se pare sub nivelul ei să mulgă vaca, spre exemplu.

 

În ediția din acest weekend a reality-show-ului „La Famiglia”, Amalia Bellantoni a demonstrat că nu fuge deloc de munca de jos. Pe lângă faptul că trebuie să aibă grijă de copii și să-și supravegheze angajații, Amalia are și atribuții în gospodărie și la ferma pe care o deține. Chiar dacă are grijă să fie mereu aranjată, blondina își face timp și pentru activități precum mulsul vacii.

 

Ea a încercat să-și responsabilizeze copiii și să-i convingă să o ajute la treabă, dar cei mici sunt mai mult cu gândul la joacă și îi dau peste cap încercările de a duce la bun sfârșit activitățile. După ce a dat de mâncare animalelor, Amalia s-a apropiat de vacă, în încercarea de a o mulge, dar animalul s-a speriat de zgomotele făcute de unul dintre băieții blondinei.

 

„Nu e ușor, pentru că a trebuit eu însămi să mă duc la vacă, să-I dau ceva de mâncare. Eu nu sunt, nu știu dacă se spune, mulgătoare de profesie, dar îmi dau toată silința pentru a putea obține măcar un păhăruț de lapte pentru a putea să ne bem al nostru cappuccino”, a spus Amalia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest